Rólunk

CZP 2006 Kft Cégbemutató

Cégünk 2001 óta foglalkozik építőipari tevékenységekkel. Az éve során fő profilunkká vált a kül- és beltéri medencék építése, valamint a medencék üzemeltetéséhez szükséges bárminemű gépészeti technológia megvalósítása. legyen szó kertben álló családi medencéről vagy wellness központok nagy belső medencéiről, cégünk magasan képzett szakembereivel és széleskörű tapasztalatával garantálja, hogy a medencéket burkoló anyagok optimálisak lesznek a környezeti és funkcionális igények kielégítésére.

Minőségi kültéri és beltéri medencék burkolása

Kültéri medencék burkolása terén a cégnél kiemelt figyelmet fordítunk az időjárásállóságra és a tartósságra. Felhasználjuk a legkiválóbb minőségű anyagokat, amelyek ellenállnak az UV sugárzásnak, a nedvességnek és az extrém hőmérsékleti ingadozásoknak. Ennek eredményeként olyan burkolatokat kínálunk, amelyek hosszú éveken át megőrzik esztétikus megjelenésüket és funkcionális tulajdonságaikat, minimalizálva ezzel a karbantartási igényeket.

Beltéri medencék esetén is cégünk azon túl, hogy hangsúlyt fektet az esztétikára és a stílusra, különös figyelmet fordít az építészetileg és szerkezetileg megfelelő burkolat kiválasztására. Fontos számunkra az, hogy a beltéri medence burkolata nem csak szép, de biztonságos és higiénikus is legyen, különös tekintettel a beltéri medencék esetében gyakran előforduló páralecsapódásra és penészképződésre.